Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

v Pivoli pri Mariboru

Botanični vrt omogoča visokošolsko izobraževanje, strokovno vodene šolske in obšolske dejavnosti (ekskurzije šol, krožki, naravoslovne delavnice ipd.)...

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...

Dogodek za gostince (zlasti ponudnike hrane študentom) bo v ponedeljek, 13. 2. 2017, od 9. 30 do 13. 00 ure na Rektoratu UM, Slomškov trg 15, Maribor, dvorana Borisa Podrecce (1. nad. levo). Namen je informirati osebje v gostinski dejavnosti o posebnostih ekoloških živil, njihovem prepoznavanju in vključevanju v gastronomsko ponudbo (certificiranje).

Dogodek poteka v okviru iniciative UM kot družbeno odgovorne in trajnostno naravnane univerze in projekta MGRT Ekološka živila v gastronomiji (EKO-GASTRO) in je za udeležence brez plačila kotizacije! Zaradi organizacije dogodka (gradiva, napitki… ) vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite do 10. 2. 2017 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali  po telefonu 02-23 55 226 / 02-23 55 310.Dogodek organizirata Rektorat UM in Inštitut za ekološko kmetovanje pri FKBV.

Več: Vabilo za gostnice

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand